fredag 24. april 2009

Litt av hvert:-)

Jeg (Liv Irene) har ikke hatt muligheten til å legge ut noen kort på en stund ta pc'en min har vært til reperasjon. Men her kommer noe av det jeg har gjort siden sist.
Det første kortet var til en kollega av min nabo som ble 50 år. Jeg synes det fortsatt er vanskelig å finne på kort til menn. Han er glad i å fiske og synger i kor, så derfor brukte jeg fiskegutten fra Hänglar & Stänglar stemplet til han og noen noter.

Dette kortet er til en konfirmant. Brukte litt pastellfarger da hun er glad i det. Stemplet har jeg lånt av Ida (takk Ida). Teksten er fra Norsk Stempelblad, og så har jeg brukt primablomster.

Det siste kortet ble laget til ei som ble 15 år. Her brukte jeg Maribel stemplet mitt fra Stempelglede og rubons fra Norsk Stempelblad. Blomstene er både primablomster og egne trykte.

Jeg fikk også noen nydelige kort fra barna mine på bursdagen min. Disse skal jeg legge ut senere i dag. De er jo så flinke:o)
Ha en fortsatt god dag!

søndag 12. april 2009

Konfirmasjonskort.

Ja da er vi i gang med storproduksjon av konfirmasjonskort. Her kommer tre av de første:o)
Det første har jeg (Liv Irene) brukt brazzil, og et papir fra papirdesign som det står konfirmant på. Stemplene er fra Kort & Godt og Norsk Stempelblad.
Det andre kortet har jeg (Liv Irene) brukt brazzil (det andre vet jeg ikke hvor er fra), embrosset det lilla papiret og brukt fiskars på kanten. Stemplene er igjen fra Kort & Godt. Den stor hvite blomsten har jeg faktisk kjøpt på Nille:-)

Det siste kortet har jeg (Liv Irene) brukt brazzil og mønskerark fra K&company, stemplene er de samme. Punchet ut blomster med Retro flower puncher.


Alle kortene er malt med Distress Ink. Korsene har jeg kjøpt på Ebay.
Ha en fortsatt God Påske:o)

tirsdag 7. april 2009

Jubileumskort!

Her har jeg (Silje) lagd et kort som bestemor skulle ha til en kollega som ble 50 år. Fikk vite at hun er glad i rødt og blått, ellers sto jeg ganske fritt, men hva lager man til en formingslærer? Fikk det til på et vis, etter mye grubling, men ble veldig fornøyd med resultatet.God påske!

fredag 3. april 2009

De siste produksjonene.

Ja da kommer de siste kortene jeg har laget. Plutselig er det så mange som vil at jeg skal lage kort til dem til spesielle anledninger. Morro! Det første kortet har jeg laget i vintage stil, jeg har da funnet vintagebilder på nettet og printet de ut på fotopapir. Mye lurere og billigere enn å kjøpe de andre steder.
Dette har jeg laget til ei som skulle i 50 års lag til en mann. Synes det var vanskelig å finne på noe, men ble til slutt veldig fornøyd med resultatet.

Så er det jo snart konfirmasjon, og da er det mange som skal ha konfirmasjonskort. Dette er det første jeg har laget, men helt sikker ikke det siste:p


Så vil jeg bare ønske alle sammen en riktig God Påske. Silje og jeg skal nok sitte å lage en del kort i påsken hvis det ikke blir feldig fint vær da.

Nye stempler:o)

Da Silje og jeg var på Scraporama messa kjøpte vi en del nye stempler. Favorittene er nok stemplene fra Anneline Nyvold. Jeg bare elsker disse stemplene. Her har jeg laget to kort med disse stemplene.
Dette er til en nabogutt som ble 13 år.


Dette er bursdagskort til niesa mi som ble 10 år. Kjempegøy og male disse stemplene.

.
.
.

I tillegg laget Silje og jeg masse enkle bursdagskort som Marianne(svigerinne) ville ha liggende, når jentne skal i barnebursdager.

Flere kort er ferdige, disse legger jeg ut senere i dag. Nå må jeg ut i sola før den blir borte:o)